Składniki:
3 białka jaj
1 jajko
20 g mąki ryżowej
1/2 łyżeczki stewi
2 łyżki wody
1/2 łyżeczki mąki orzechowej
1 figa
1 kiwi
1 plaster awokado
3 plasterki banana
1 łyżeczka kakao
olej kokosowy
1 łyżeczka jagód goi
Białka, jajko, mąki i stewię razem mieszamy. Dodajemy trochę wody i ponownie mieszamy, Masę wylewamy na rozgrzaną patelnię teflonową ( polaną olejem kokosowym). Smażymy naleśniki z dwóch stron. Składamy w kopertę. Dekorujemy owocami. Awokado, kakao, banana i trochę wody mieszamy widelcem i polewamy na owoce i posypujemy jagodami goi.
2 komentarze
Świetny przepis! Idealnie będzie współgrał z moim treningiem:)
OdpowiedzUsuńMmmm wyglądają pysznie te naleśniczki :D
OdpowiedzUsuń